Вулин / Фото: SPUTNIK/Лола Ђорђевић
30/03/2022 u 21:18 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Вулин: Пљују нас из Црне Горе између два залогаја српског хљеба

Свима треба српско брашно, али им не требају Срби, казао је министар унутршњих послова Србије

Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин коментарисао је економску ситуацију између Србије и Црне Горе, наводећи да "свима треба српско брашно, али им не требају Срби".

- Kад је Србија била на кољенима, није ником сметала. Kад је била јадна, били смо оаза демократије. Сад кад имате снажну Србију, између два залогаја српског хљеба наш пљују и из БиХ и из Црне Горе- казао је Вулин за Спутњик. 

Додао је да га мало вријеђа кад кажу да су Срби мали Руси.

- Ми смо Срби. Али нас у овој великој свјетској олуји на свом микронивоу тако покушавају да представе да сада нешто ушићаре. Отуд прича да Приштина треба да уђе у НАТО пакт, а нема ни војску, ни кадровске ни финансијске могућности да нпараве нешто озбиљно. Што је то толико важно? Па само ако је то припрема за напад на Србе, припрема за то да сјутра вршите инциденте па да Србија одговори а онда се активира члан 5 и кажу – бранимо чланицу НАТО- навео је он. 

Како је истакао, у тренутку појављују се неке зелене беретке по Сарајеву и "слушате Мила Ђукановића који објашњава да је Србија нека пријетња". 

- Је ли пријетња што је дала вакцине, што гради аутопут до Црне Горе? Слушамо Жељка Комшића који прича како је Србија фактор дестабилизације, а замислите да се неком Kомшићу деси оно што се предсједнику Александру Вучићу десило у Сребреници- додао је он. 

Одмах након избора у Србији очекује да ће "прозападне политичке партије, већ сада финансијски и политички подстакнуте, плански организовати оспоравање резултата избора".

- То ће се завршити покушајем да се сруши власт- закључио је Вулин. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 13:12