Александар Вулин / - РТРС
16/10/2021 u 18:30 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вулину дарована хиландарска грамата

У име Вулина, у Сијаринској бањи игуманску грамату примио је помоћник министра полиције и начелник Управе за град Београд Веселин Милић

Министру унутрашњих послова Србије Александру Вулину данас је дарована хиландарска грамата указом архимандрита Методија, игумана Светог манастира Хиландара, за исказано доброчинство при устројењу хиландарског села у Сијаринској бањи, као и за несебичну помоћ и допринос хиландарским активностима.

 - Поносан сам на камп пријатељства, који је уз помоћ свештеника и монаха манастира Хиландар и добрих и честитих људи изграђен у Сијаринској бањи, у Медвеђи. Камп пријатељства од сада ће представљати мјесто гдје ће се окупљати српска дјеца и омладина, гдје год она живјела, одакле год долазила, гдје ће учити своју националну историју, вјеронауку, дружити се и ширити хуманост - поручио је Вулин у писаној захвалници.

У име Вулина, у Сијаринској бањи игуманску грамату примио је помоћник министра полиције и начелник Управе за град Београд Веселин Милић, наводи се у саопштењу МУП.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 07:53