Управа полиције Србије / - фото:Скриншат
17/06/2021 u 14:42 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Жена на коjу jе пуцао мушкарац у Прокупљу тешко рањена, нападач преминуо

Према сазнањима медија пар jе имао проблема jер З.Б. ниjе плаћао алиментациjу дјеци па му jе судским путем наложено да све заостале рате измири

Мушкарац, коjи jе рано jутрос пуцао у бившу супругу у Прокупљу па у себе, преминуо jе у нишком Клиничком центру, сазнаjе РТС.

Испред зграде градске управе у Прокупљу, 53-годишњи мушкарац Б.З. пуцао jе рано jутрос у бившу супругу Р.И. (44), коjа ради у Општини Прокупље.

Они су након указане љекарске помоћи на Ургентном одјељењу прокупачке болнице превезени у нишки Клинички центар, пише РТС.

Б. З. jе примљен са прострелном повредом главе и био jе смјештен у jединици интензивне његе.

Диjагностиком су му потврђене вишеструке повреде лобање и крварење у мозгу. Све вријеме од момента приjема jе непрекидно реанимиран. У 10 сати љекари су констатовали смрт.

Здравствено стање повријеђене жене тренутно jе стабилно, она има повреде плућа и грудног коша.

Мушкарац jе jутрос у седам сати сачекао своjу бившу партнерку И.Р. са коjом има двоjе дјеце, испред зграде Градске управе у Прокупљу када jе долазила на посао, и са неколико хитаца из пиштоља с леђа пуцао у њу и тешко jе ранио, а потом себи испалио хитац у главу.

Према сазнањима агенциjе Бета, пар jе имао проблема jер З.Б. ниjе плаћао алиментациjу дјеци па му jе судским путем наложено да све заостале рате измири.

Очевици су, како су раниjе пренијеле „Jужне вијести“, рекли да су се чула наjмање три хица наjвероватниjе из пиштоља, а из полициjе се за сада нису оглашавали.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 12:34