Miror o Crnoj Gori / - FOTO: MIRROR
20/06/2024 u 13:55 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Britanski Mirror: Crna Gora – pristupačan evropski raj

Jedan od najčitanijih i najuticajnijih svjetskih online medija, londonski portal www.mirror.co.uk, objavio je sjajne utiske o Budvi travel influenserke „Em“, koja je prošle godine boravila u Crnoj Gori devet dana.

- Posjetila sam pristupačni evropski raj – plaže su prelijepe i hrana odlična!“ kazala je travel influenserka koja je obišla dobar dio Evrope i dodala da se „najbolja destinacija često zanemaruje iako je zapanjujuća gdje god da pogledate.

Kako piše u tekstu, Em je 2023. godine provela sedam dana u Budvi i dva u Kotoru i bila potpuno oduševljena plažama, kulturom i srdačnim mještanima. Najljepši utisak na nju je ostavila plaža Mogren sa, kako kaže „nevjerovatno čistim morem i obližnjim putem do Starog grada“.

Video koji je objavila na svom TikTok kanalu (@emsbudgettravel) u kojem govori o top destinacijama za ovo ljeto, a koje su pristupačne svakom turisti, Crna Gora, odnosno Budva zauzima prvo mjesto, a video broji preko milion pregleda.

Portal „Mirror“ s druge strane broji i preko 90 miliona pregleda na mjesečnom nivou, pa je reportaža influenserke koju su prenijeli na svojoj stranici namijenjenoj putovanjima svakako još jedna lijepa promocija Crne Gore.

Britanski novinari posjetili Crnu Goru: "Na Lovćenu kao na vrhu svijeta"

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
30. jun 2024 16:36