Hakaton – ”Najbolja preduzetnička ideja” / - OPšTINA BAR
15/03/2024 u 18:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Hakaton „Najbolja preduzetnička ideja”: Turizam i inovativna rješenja u lokalnoj zajednici

Opština Bar u saradnji sa Biznis start centrom organizuje Hakaton – „Najbolja preduzetnička ideja”.

- Pozivamo mlade sugrađane/ke koji imaju od 15 do 30 godina koji žele da iskažu svoju kreativnost i preduzetnički duh da učestvuju na konkursu Hakaton „Najbolja preduzetnička ideja“ na teme turizam i inovativna rješenja u lokalnoj zajednici - navode iz Opštine Bar.

Za učešće na konkursu potrebno je da mladi, pojedinačno ili u timu koji broji najviše pet članova, u kratkom video-filmu predstave sebe i svoju preduzetničku ideju, da navedu kako se ta ideja može realizovati, kome će ona koristiti i zašto je treba podržati.

- Ideja treba da bude primjenjiva u lokalnoj sredini, a video-snimci se šalju na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., a rok za slanje je do 4.4.2024. godine u 23.59 časova - navode organizatori Hakatona.

Dana 2.4.2024.godine, od 9 do 14 časova, u Biznis start centru Bar biće održan Info dan s ciljem podrške u pripremi biznis ideja mladih dok će prezentacije biznis ideja u formatu video-sadržaja pred članovima žirija biti održana 9.4.2024. godine u velikoj sali Opštine Bar.

Dodatne informacije o svim pitanjima od značaja za prijavljivanje na konkurs mogu se dobiti svakog radnog dana od 7 do 15h u Sekretarijatu za sport i mlade (kancelarija broj 207), putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili putem broja telefona broj 030/301-487, navode iz barske opštine.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 19:22