фото: НТО / - фото: НТО
30/03/2022 u 14:43 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Познати инфлуенсери из Албаније у посјети Црној Гори

Након посјете албанских инфлуенсера, Црну Гору ће средином априла посјетити познати инфлуенсери и глумци из Србије

Национална туристичка организација (НТОЦГ) Црне Горе ових дана има прилику да угости неке од најпознатијих и најутицајнијих инфлуенсера из Албаније.

Инфлуенсери, међу којима су Сара Колами познато ТВ лице, Нико Комани најпознатији албански стилиста, који је тренутно вођа тима за стајлинг албанске представнице на Евровизији, Олти Цурри, новинар и блогер, као и Дорина Мема, која је позната спортисткиња и инфлуенсерка одушевљени су љепотама Црне Горе и њеним људима.

Стилиста и инфлуенсер Нико Комани захвалио је Националној туристичкој организацији на позиву да дође у Црну Гору.

“Моје искуство претходниих дана је невјероватно, обишли смо Порто Монтенегро, Блуе Котор Баy, Дуклеy Гарденс, хотел Медитерранео, мјеста која до сада нисам имао прилику да видим. Прије свега ми се свиђају људи, који имају позитивну енергију и јако су љубазни. Без имало размишљања предложио бих свим Албаницима који су жељни нечег новог да посјете Црну Гору и да обиђу чак и најмање мјесто, јер је сваки ћошак у Црној Гори неко ново неоткривено благо ове земље”, нагласио је Комани.

Глумица и ТВ лице Сара Колами каже да је имала невјероватно искуство претходна два дана, али да са нестрпљњем очекује да види шта је чека током даље посјете Црној Гори.

image

фото: НТО

- фото: НТО

“Засигурно ћу свим Албанцима препоручити Црну Гору, имати у близини тако прелијепу дестинацију, са доста приступачним цијенама и невјероватно добром храном и људима, је велика срећа. Хотели које смо обишли су предивни и са нестрпљењем очекујем да видим шта сте још припремили за нас до краја путовања” истакла је Колами.

Инфлуенсерка и фитнес модел Дорина Мема наглашава да Црна Гора има толико лијепих мјеста и да је то једна од њених омиљених дестинација.

“У Црну Гору долазим свако љето, увијек морам себи приуштити пар дана у Црној Гори. Заљубила сам се у Порто Монтенегро, мјесто је атрактивно са предивном храном и професионалном услугом, имате осјећај као да сте на француској обали. Котор је јако лијепо мјесто и хотел Блуе Котор Баy бих препоручила свима којим је потребан одмор и опуштање, далеко од гужве и буке. Осим својим пратиоцима на друштвеним мрежама, Црну Гору ћу радо препоручити и својим пријатељима”, казала је Мема.

Олти Цурри, познати новинар и блогер по други пут је у Црној Гори и мишљења је да је Црна Гора невјероватна.

“Овдје је све предивно! Предивни хотели, људи, гостопримство, храна, која ми се посебно свиђа. До сада су Албанци вољели да иду у Турску, али мислим да ће од сада све више долазити у Црну Гору, јер је ово невјероватно мјесто”, истакао је Цурри.

Инфлуенсери ће наредних дана боравити у Перасту, Котору и Херцег Новом, гдје ће посјетити луксузни ризорт Портонови и хотел One&Only.

“Ова студијска посјета се реализује уз подршку хотела Блуе Котор Баy, хотелске групе Цаса Дел Маре, ризорта Портонови, хотела Оне&Онлy и локалних туристичких организација Будве, Тивта и Котора”, појаснили су из НТОЦГ.

Национална туристичка организација, у циљу промоције луксузне и wellness & spa понуде, понуде за активни и породични туризам, реализује инфлуенсер кампању на емитивним тржиштима.

“Након посјете албанских инфлуенсера, Црну Гору ће средином априла посјетити познати инфлуенсери и глумци из Србије који ће имати прилику да се упознају са луксузним туристичким производима у дестинацији”, закључили су из НТОЦГ.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 10:25