TO Kolašin organizovala koncert na trgu / - CG NEWS
24/08/2024 u 16:03 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Prepun trg u Kolašinu na koncertu u susret Danu Opštine

Turistička orrganizacija Kolašina poklonila je gostima i svojim građanima koncert na Trgu borca u susret obilježavanju Dana Opštine.

Na punom trgu nastupili su sinoć pjevači Nemanja Petrović i Šako Polumenta a broj prisutnih kao i gužva u gradu samo su jedan od pokazatelja dobre posjete tokom ljetnjih mjeseci.

image

Nemanja Petrović i Šako Polumenta oduševili prisutne

- CG NEWS

Direktorica TO Kolašin Zorica Milašinović istakla je da je posjeta u predsezoni bila na nivou prošlogodišnje ali da je tokom tri ljetnja mjeseca ona premašila prošlogodišnju.

image

Šako Polumenta

- CG NEWS
image

Prepun kolašinski trg

- CG NEWS

- Imali smo jako dobru popunjenost prvenstveno hotelskih kapaciteta tokom ljeta a najave i buking za naredni period su jako dobre. U septembru i oktombru u Kolašinu ima puno ljubitelja aktivnog odmora, planinara prije svih i njih očekujemo iI ove godine - kaže Milašinović.

image

Šako Polumenta

- CG NEWS
image

Ljepotice sjevera

- CG NEWS
image

I najmlađi uživali

- CG NEWS

I ove godine, kaže ona, Kolašin je posjetio veliki broj stranih gostiju i to iz Izraela, Njemačke, Francuske, Belgije, Češke kao i gosti iz regiona.

Prema zvaničnim podacima tokom jula u Kolašinu je boravilo 7957 gostiju a svi oni u prosjeku su ostvarili 2 do 3 noćenja.

Iako je koncert koji je sinoć upriličen poslednji veliki događaj za ovu godinu,to Ističe  Milašinović nije sve kada su događaji i manifestacije u pitanju.

- Imaćemo niz manjih koncerata i događaja u okviru obilježavanja Dana Opštine dok nas u septembru očekuju događaji koji su vezani za aktivni turizam. Organizovaćemo pješačke ture dok 21. Septembra organizujemo peti po redu Sinjavinski biciklistički maraton za koji iz godine u godinu vlada sve veće interesovanje - zaključila je Milašinović.

Druga noć „Bedem festa“: Publiku zabavljali Nele Кarajlić, Denis i Denis, Аrtan Lili...

CG news

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
08. septembar 2024 16:18