/ - фото: ВЛАДА ЦГ
27/12/2021 u 15:20 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Абазовић: Црна Гора је земља шампиона

Желимо бити посвећени развоју спорта и то је најбољи начин да се Црна Гора афирмише у свијету, истакао је Абазовић

Потпредсједник Владе Црне Горе Дритан Абазовић угостио је у свом кабинету Душана Симоновића, предсједника Црногорског олимпијског комитета и Николу Пековића, предсједника Кошаркашког савеза Црне Горе.

- Црна Гора је земља шампиона. Желимо бити посвећени развоју спорта и то је најбољи начин да се Црна Гора афирмише у свијету, јер уложени труд се увијек у спорту вишеструко исплати- истакао је Абазовић.

Потпредсједник Владе је дао пуну подршку црногорском спорту, савезима и спортистима и пожелио им да у наредном периоду наставе да на најбољи начин репрезентују своју државу у свијету.

- Абазовић је истакао да држава препознаје значај неизмјерног потенцијала који имају црногорски спортисти, напомињући да посебну пажњу треба посветити промоцији и развоју спорта код дјеце и омладине, али и развоју спортске инфраструктуре- наводе у саопштењу.

Саговорници су разговарали о учинцима црногорских спортиста у претходној години, са посебним освртом на Олимпијске игре у Токију и констатовали да су наши спортисти забиљежили добре резултате и да су на достојанствен начин представили Црну Гору.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 12:34