/ Фото: Бојана Ћупић
27/05/2021 u 12:16 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Абазовић са Славицом Јовановић и Младеном Милутиновићем: Душко неће бити мртав док се иједан човјек буде борио за правду

Мислим да ова прича коначно може добити свој епилог, поручио је вицепремијер

Потпредсједник Владе Црне Горе и координатор служби безбједности Дритан Абазовић након полагања вијенца на мјесту гђе је прије 17 година убијен главни и одговорни уредник дневног листа „Дан“ Душко Јовановић, посјетио је редакцију Дневног листа Дан гдје се састао са Славицом Јовановић, супругом убијеног Душка Јовановића.

Абазовић се састао и са Младеном Милутиновићем, извршним директором и сувласником листа „Дан“.

Абазовић је нагласио да је амбиција Владе Црне Горе да се питање подмуклог убиства Душка Јовановића ријеши и да су у том правцу предузете одређене активности и да се нада успјеху.

- Мислим да ова прича коначно може добити свој епилог. То заслужује породица Душка Јовановића, његови пријатељи, то заслужују сви борци за преведну и часну Црну Гору, као и грађани. Наша је обавеза да ту истину коначно изнесемо на виђело и да се тиме затвори једна ружна прича за историју Црне Горе- додао је он.

Абазовић је у разговору са Славицом Јовановић и Милутиновићем нагласио да Душко Јовановић није и неће бити мртав док се макар и један човјек у Црној Гори буде борио за правду.

- За разлику од раније, сада је политичка клима другачија и постоји јасна интенција да се ово питање изведе до краја. Важне су актуелне измјене Закона о државном тужилаштву, које су кључне и у рјешавању случаја убиства Душка Јовановића- додао је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 14:24