/ - Skupština CG
01/09/2021 u 13:27 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

АНИМЕ: Власт да спријечи хаос, насиље и рат

Дозволили сте да црквени догађаj од несумњивог симболичког значаjа постане безбjедносна и здравствена опасност првог реда, наводе из АНИМЕ

Сите смо и краjње револтиране продубљивањем подиjела и звецкањем оружjем коjима камуфлирате властиту неспособност управљања државом. Дозволили сте да црквени догађаj од несумњивог симболичког значаjа постане безбjедносна и здравствена опасност првог реда. То jе логична посљедица политике коjу водите од кад сте преузели власт jер су вам била битниjа црквена питања од владавине права, а ‘дубинско кадрирање’ од меритократиjе у коjу сте клели до септембра прошле године, саопштено је из АНИМЕ Центра за женско и мировно образовање.

Како наводе у саопштењу, у маниру своjих претходника избjегли сте одговорно суочавање са прошлошћу, а додатно толерисали повампирење фашистичких идеологиjа и историjског ревизионизма. Штета коjу сте своjим – што чињењем, што нечињењем наниjели потенциjалу за квалитативне структурне промjене у Црноj Гори – немjерљива jе. Међутим, штета коjа нам 5. септембра приjети већа jе од тога jер може укључивати угашене људске животе.

Ваша jе одговорност да не дође до тога. Ваша jе одговорност да сприjечите хаос, насиље и рат, закључују у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 02:41