/ Здравко Беговић
18/05/2021 u 17:19 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Беговић: Изборна Скупштина након побољшања епидемиолошке ситуације

Како је наведено, Адвокатска комора ће пратити мјере у сузбијању пандемије, прописане од стране Министарства здравља Црне Горе и благовремено поступити

Адвокатска комора објавила је саопштење да ће се Изборна Скупштина одржати онда када буде то могуће због ситуације са вирусом корона.

- Обавјештавамо вас да ће се Изборна Скупштина Адвокатске коморе Црне Горе одржати одмах након што епидемиолошка ситуација омогући да се иста спроведе, у складу са Статутом Адвокатске коморе. Разлог немогућности одржавања Изборне Скупштине, док су на снази прописане мјере, је чињеница да се једино за избор органа Коморе мора организовати тајно гласање, што онемогућава изјашњавање електронским путем или путем поште. За сва друга изјашњења адвоката, овај начин гласања је валидан, у тренутним условима- наводи се у саопштењу предсједника Адвокатске коморе Здравка Беговића.

Како је наведено, Адвокатска комора ће пратити мјере у сузбијању пандемије, прописане од стране Министарства здравља Црне Горе и благовремено поступити, када оне буду дозвољавале спровођење Скупштине, на начин прописан Статутом Адвокатске коморе Црне Горе.

Ж.Б.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 11:30