Дом за старе у Бијелом Пољу / - М.Н.
25/10/2021 u 16:05 h
М.Н.М.Н.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бјелопољски Дом за старе не прима посјете: Обољело 20 корисника и двоје запослених

Корисници са првог спрата нијесу у додиру са другима, тако да нема бојазни да се још неко зарази, казао је директор установе Дејан Павићевић

Бјелопољски Дом за старе у Бијелом Пољу затворен је након што је забиљежена поновна појава коронавируса у тој установи. Како је саопштено из ове геронто установе на овај начин се чува здравље корисника и запослених.

- Коронавирусом је заражено 20 корисника. И сви се налазе на првом спрату и сви су из палијативног дијела. Уз њих имамо и двоје запослених који су обољели. И сви су доброг здравственог стања. Све их је данас обишао доктор Драган Величковић и прегледао и стално су под терапијом. Запослени су такође доброг стања и налазе се на кућном лијечењу - казао је директор ове установе Дејан Павићевић.

Он је додао да у Дому имају 155 корисника и да су сви тестирани на коронавирус.

- Корисници са првог спрата нијесу у додиру са другима, тако да нема бојазни да се још неко зарази - казао је Павићевић.

Зато смо прибјегли новом режиму рада, каже он и додаје да обавјештавају породице, родбину и пријатеље наших корисника да су посјете забрањене до даљег.

- Разлог забране посјета је поновна инфекција вирусом корона једног броја корисника наше установе. Све информације можете добити на бр. +382 67 980 303 (Социјална служба) и +382 67 000 533 (Медицинска служба). Хвала на разумијевању - закључио је Павићевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 19:18