Тихомир Богавац / - Тихомир Богавац
13/05/2021 u 17:22 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Богавац и Обрадовић честитали Рамазански Бајрам

Нека овај празник све људе подсјети на важност његовања међусобног поштовања и разумијевања, доброте и солидарности, навео jе предсједника Општине Беране

Предсједник Општине Беране, Тихомир Богавац честитао је Рамазански бајрам беранском имаму, Рахиму ефендији Муратовићу и свим грађанима који славе овај велики исламски празник.

- У име Општине Беране и у своје име упућујем искрене честитке беранском имаму Рахиму еф. Муратовићу и свим суграђанима који данас славе велики исламски празник Рамазански бајрам, у жељи да га проведу у миру, здрављу, окружени породицом и пријатељима. Нека овај празник све људе подсјети на важност његовања међусобног поштовања и разумијевања, доброте и солидарности, а у сваки дом унесе радост и слогу да покажемо узајамно уважавање у циљу личног и општег напретка свих наших грађана- навео jе предсједника Општине, Тихомира Богавца.

image
Новица Обрадовић

Предсједник Скупштине општине Беране, Новица Обрадовић честитао је Рамазански бајрам беранском имаму, Рахиму ефендији Муратовићу и свим грађанима који славе овај велики исламски празник.

- У име Скупштине општине Беране и у своје име упућујем искрене честитке беранском имаму Рахиму еф. Муратовићу и свим суграђанима који данас славе велики исламски празник Рамазански бајрам, са жељом да га прославите у здрављу, међусобном разумијевању, поштовању и толеранцији међу људима. Нека велики празник ојача наше опредељење да и даље заједнички градимо бољу будућност. Желим да сваки појединац и породица Бајрам дочекају и проведу у задовољству и миру, са својим комшијама и свим људима добре воље“, наводи се у честитки предсједника Скупштине општине Беране Новица Обрадовића- поручио је Обрадовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 15:21