Jelena Borovinić Bojović / Mićko Vujisić
09/12/2023 u 08:51 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Borovinić Bojović: Danilovgrad zaslužuje da bude i centar privrednog i poljoprivrednog razvoja

Vjerujem da će odgovorno rukovodstvo uspjeti u svim izazovima i da će Danilovgrad istrajati u započetom procesu valorizacije svojih potencijala kako bi njegovi žitelji imali kvalitetnije uslove za život, istakla je Borovinić Bojović

Predsjednica Skupštine Glavnog grada Jelena Borovinić Bojović uputila je telegram čestitke predsjedniku Skupštine opštine Velimiru Đokoviću i predsjedniku Opštine Aleksandru Grguroviću povodom 9. decembra, Dana opštine Danilovgrad.

- Vama lično, svim članovima rukovodstva, odbornicima i građanima Danilovgrada najsrdačnije čestitam 9. decembar, Dan opštine.

Danilovgrad je geografsko središte Crne Gore, a s obzirom na prirodne ljepote, ljudski pontencijal i kulturno nasljeđe zaslužuje da bude i centar privrednog i poljoprivrednog razvoja. Vjerujem da će odgovorno rukovodstvo uspjeti u svim izazovima i da će Danilovgrad istrajati u započetom procesu valorizacije svojih potencijala kako bi njegovi žitelji imali kvalitetnije uslove za život - istakla je Borovinić Bojović.

Predsjednica Skupštine Glavnog grada poželjela je puno uspjeha i istakla da čvrsto vjeruje da će rezultat odgovornog i predanog rada biti Danilovgrad u kojem će omladina ostajati i doprinositi njegovom konstantnom razvoju i prosperitetu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
03. jul 2024 02:35