Брђанин са домаћинима / - УПЦГ
29/07/2021 u 15:32 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Брђанин у Словенији: Одлична сарадња двије полиције

Челници полиција су разговарали о квалитетној сарадњи, коју обје стране желе ојачати, те чињеници да су црногорске полицијске снаге важан партнер словеначке полиције

В.д. директора Управе полиције Црне Горе Зоран Брђанин са сарадницима борави у радној посјети словеначкој полицији. Делегација црногорске полиције се састала са генералним директором полиције Републике Словеније др. Антоном Олајем и његовим најближим сарадницима.

Челници полиција су разговарали о квалитетној сарадњи, коју обје стране желе ојачати, те чињеници да су црногорске полицијске снаге важан партнер словеначке полиције. Ријечи је било и о одличној сарадњи на нивоу рада криминалистичке полиције, специјалних јединица, као и о обуци и образовању полицијских службеника.

- Отворен партнерски однос и активности које заједнички спроводимо јасно указују на опредијељеност наших полицијских служби да заједничким и синхронизованим акцијама у борби против свих видова криминала утичемо на побољшање сигурности и безбједности грађана - казао је Брђанин.

Црногорска делегација је посјетила и Ваздухопловну јединицу полиције и Полицијску академију гдје је представљен рад и опрема полиције Републике Словеније.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 17:05