CEDIS, donacija / - CEDIS
22/07/2024 u 11:23 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

CEDIS donirao 9.000 eura NVF Budi human, Resursnom centru "1. jun" i Centru za rani razvoj KCCG

Crnogorski elektrodistributivni sistem obilježio je osam godina postojanja, a u to ime menadžment kompanije, na čelu sa izvršnim direktorom Vladimirom Ivanovićem odlučio je da izdvoji novčana sredstva u iznosu od devet hiljada eura i pruži podršku institucijama koje pomažu djeci i odraslima na putu ka ozdravljenju.

Ivanović je kazao da su tri donacije vrijedne devet hiljada eura uplaćene na račun institucija: NVF „Budi human“, Resursni centar „1. jun“, Centru za rani razvoj KCCG.

- Društveno odgovorne aktivnosti koje, primarno, ne pripadaju našoj osnovnoj djelatnosti djelatnosti donijelo nam je mnogobrojna priznanja. Nakon ovih donacija, očekujemo i najveće priznanje za našu odgovornost, a to je osmjeh na licima odraslih i mališana, kojima smo uspjeli pomoći. Njihovo bolje sjutra trebalo bi da predstavlja podstrek i motivaciju svim odgovornim kompanijama da nastave da ulažu tamo, gdje je najpotrebnije. Ponosni smo na odluku da se umjesto organizacije proslave godišnjice Kompanije, sredstava uplate na račun ovih institucija, rekao je Ivanović i dodao da  CEDIS ovim nastavlja sa aktivnostima za bolje sjutra, ne samo onih koji su zdravstveno ugorženi, već svih nas.

Pozvao je sve društveno odgovorne kompanije da slijede njihov primjer i da zajedničkim snagama grade bolju budućnost nas i naše djece.

Goran Jovanović, osnivač fondacije „Budi human“, zahvalio je na donaciji.

- Želim da zahvalim na podršci Crnogorskom elektrodistributivnom sistemu u ime fondacije „Budi human“. Naša fondacija se istinski bori za svakog mališana i pojedinca kojima je pomoć potrebna, i upravo zahvaljujući ovakvim podrškama, kakvu nam je pružio Crnogorski elektrodistributivni sistem ostvarujemo naš cilj, a to je da svako dijete i svaki pojedinac dobije šansu da se liječi i uspije na svom putu ozdravljenja. Još jednom zahvalnost CEDIS-u na podršci, uz želju da se naša saradnja nastavi i osnaži – istakao je Jovanović.

Donatorsko veče za podršku djeci sa smetnjama u razvoju: Do sada prikupljeno 167.495 eura

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
06. septembar 2024 08:56