Damjan Ćulafić / - FOTO: DARKO JOVOVIć, DAN
17/10/2024 u 13:07 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ćulafić sa eko inspektorima: Podrška Ministarstva u unapređenju zaštite životne sredine

Ministar ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera Damjan Ćulafić održao je sastanak sa ekološkim inspektorima koji su nedavno prešli pod nadležnost resornog ministarstva.

Na početku sastanka, ministar Ćulafić izrazio je dobrodošlicu inspektorima i istakao važnost njihovog angažmana u očuvanju ekoloških standarda i zaštite životne sredine.

Tokom sastanka, ekološki inspektori su iznijeli niz problema sa kojima se suočavaju na terenu, kao i izazove u vezi sa sprovođenjem ekoloških propisa. Oni su izrazili zadovoljstvo što su sada pod okriljem Ministarstva, jer vjeruju da će zajedničkim radom i koordinacijom moći da efikasnije rješavaju nagomilane probleme.

Ćulafić: Crna Gora posvećena ispunjavanju obaveza u procesu pristupanja EU

Razgovaralo se o tekućim problemima i prioritetima, kao i o unapređenju tehničke opremljenosti inspekcijskih službi kako bi njihov rad bio što djelotvorniji. Ministar Ćulafić je naglasio da je Ministarstvo spremno da pruži svu potrebnu podršku kako bi se unaprijedila zaštita životne sredine i osiguralo efikasnije sprovođenje zakona.

Sastanku je prisustvovalo sedam inspektora i jedan savjetnik, a fokus je bio na boljoj organizaciji, poboljšanju međusobne saradnje i stvaranju optimalnih uslova za rad inspekcija.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. oktobar 2024 13:37