/ - фото: ЈАКОВ МИЛАТОВИЋ
13/10/2021 u 11:30 h
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Делагациjа Министарства економског развоjа у посjети Републици Турскоj

Министар Милатовић састаће се и са челницима “Тосјали” групе и разговарати на тему Жељежаре Никшић и актуелноj ситуациjи у овоj фабрици

Делегациjа Министарства економског развоjа, на челу са министром Jаковом Милатовићем, боравиће 14. и 15.10.2021. године у посjети Републици Турскоj. 

- Циљ ове посjете jе интензивирање економске билатералне сарадње у диjелу пословних и инвестиционих могућности, трговине, туризма и унапређења индустриjске политике и сарадње између Црне Горе и Турске. Посjета Републици Турскоj прилика jе за представљање свих инвестиционих могућности Црне Горе, као сигурне дестинациjе, са стабилним jавним финансиjама коjа jе отворена за све турске инвеститоре - наводе из министарства.

Циjенећи присутност турских инвеститора на нашем тржишту и њихових улагања у Црну Гору, делегациjа МЕР-а и министар Милатовић, састаће се са високим званичницима Републике Турске у чиjоj су надлежности области од значаjа за унапређење сарадње наше двиjе државе. Такође, планирани су и сусрети са Одбором за међународне економске односе Републике Турске ДЕИК, представницима диjаспоре, привреде и инвеститора. 

Овом приликом министар Милатовић састаће се и са челницима “Тосјали” групе и разговарати на тему Жељежаре Никшић и актуелноj ситуациjи у овоj фабрици. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

09. decembar 2021 05:39