/ -FOTO: HUMANITARNO DRUšTVO TIVAT
26/08/2022 u 19:45 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Donatorsko veče u Tivtu: Maja Volk zabavljala publiku pjesmama iz Afrike i Brazila

Počastvovani smo što je Maja bila naša gošća donatorka jednoj posebnoj populaciji koja joj je zahvalna do neba, poručili su iz tivatskog društva slijepih i civilnih invalida

Humanitarno društvo slijepih i civilnih invalida rata iz Tivta organizovalo je donatorsko veče, a scena ljetnikovca Atrijuma "Buća" odisala je osebnom uzvišenom umjetnošću na kojoj je poznata umjetnica fado muzike Maja Volk vodila publiku na putovanje oko svijeta čarobnim notama na svojoj gitari.

Umjetnica koja govori šest svjetskih jezika, svojim čarobnim glasom dočarala je publici kulturu zemalja u kojima je i sama živjela i koje smo sa njom obišli te noći počevši od Italije, Francuske, Engleske, do Španije, Portugalije, preko Afrike, do Argentine, Brazila i ostalih zemalja južne Amerike.

image
-FOTO: HUMANITARNO DRUšTVO TIVAT

Cijelo vrijeme koncerta koji je trajao sat i po vremena, publika je ovacijama pratila ovu umjetnicu, a kada je vraćena na bis doživjeli su posebnu emociju kada je umjetnica otpjevala uz gitaru numeru kao i Odri Hepburn u filmu "Doručak kod Tifanija".

image
-FOTO: HUMANITARNO DRUšTVO TIVAT

- Poštovana Maja Volk, hvala od srca na ovom intelektualnom i kulturno-umjetničkom događaju koji će se dugo pamtiti u našem Tivtu po uzvišenim notama nebeskih prostranstava. Počastvovani smo kao organizatori da ste bili naša gošća donatorka jednoj posebnoj populaciji koja vam je zahvalna do neba- poručili su iz tivatskog društva slavnoj umjetnici. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 20:59