Вожња Адом Бојаном / - Приватна архива
07/05/2022 u 22:17 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Дритан више воли барку од мајбаха

Премијерово службено возило викендом паркирано у гаражи Владе, а он вријеме проводи у родном Улцињу, на Ади Бојани, гдје има викендицу

Иако има двадесетчетворочасовну заштиту и статус штићене личности, што подразумијева константну пратњу и обезбјеђење од стране Управе полиције и других служби безбједности, службени аутомобил предсједника Владе Црне Горе Дритана Абазовића викендом је паркиран у гаражи Владе, након што премијер приватно отпутује за родни град Улцињ.

Иначе, Абазовић је већ саопштио да се ни он неће возити мајбахом који је претходна власт купила за потребе премијера. Он више воли да се вози барком коју је наслиједио од дједа а која је направљена још 1936. године. Воли и да се вози глисером његовог друга који често користе за риболов и кратке вожње, јер се ни то пловило не може похвалити годинама и снагом.

image

Абазовић неће мајбаха

- Влада ЦГ

Иако има дискретну заштиту полиције и служби безбједности, премијер Црне Горе, када год има времена, викендом борави у родном Улцињу без службеног возила и директне пратње личног обезбјеђења, често проводећи вријеме са друштвом на Ади Бојани, гдје посједује викендицу.

На једној од фотографија, објављеној данас на друштвеној мрежи инстаграм, види се премијер Абазовић како се глисером вози са пријатељима  на ријеци Бојани, у друштву својих пријатеља.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 05:56