Никола Ђурашковић / - СДП
25/07/2021 u 10:55 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђурашковић: Нећемо играти по Братићкином диктату

Све оно против чега су се jавно борили УРА и Демократе сада сами раде, jош горе и бруталниjе. Гдjе нестадоше обећања о деполитизациjи, о уважавању стручности, пита Ђурашковић

Последњих дана смо свjедоци партиjске сjече директора школа на Цетињу! Без било каквих критериjума, анализе резултата рада или консултовања струке смиjењени су директори наjвећег диjела образовних установа на Цетињу и постављени нови блиски партиjама нове државне власти, каже Никола Ђурашковић, потпредсjедник СДП-а.

УРА и Демократе, каже, играjу по диктату министарке Весне Братић и пред цетињске локалне изборе партиjски запошљаваjу на начин коjи изазива само осуду и презир.

- Све оно против чега су се jавно борили УРА и Демократе сада сами раде, jош горе и бруталниjе! Гдjе нестаде прича о борби против партиjског запошљавања? Гдjе нестадоше обећања о деполитизациjи, о уважавању стручности - пита Ђурашковић.

Истиче да су доказали да су им функциjе и партиjски интереси наjважниjи!

- Наша jе дужност да, као грађани Цетиња, без обзира на политичку ориjентациjу станемо у одбрану принципа и квалитета рада и супротставимо се бруталном политичком реваншизму.

Због тога имамо грађанску и људску обавезу да снажно подржимо грађански протест коjи ће бити одржан у понедjељак и позовемо грађане Цетиња да заjедно покажемо да нећемо играти игру Весне Братић и њених цетињских извршилаца - истиче Ђурашковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 20:58