Akcija dobrovoljnog davanja krvi Čini dobro / -USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
24/07/2024 u 12:59 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Fondacija „Čini dobro“ uspješno realizovala još jednu akciju dobrovoljnog davanja krvi

Fondacija „Čini dobro“ uspješno je realizovala akciju dobrovoljnog davanja krvi pod sloganom „Čini dobro, doniraj krv“, u kojoj su učestvovali zaposleni iz IT zajednice, bankarskog sektora, kao i građani i građanke.

U Podgorici srijedom moguće donirati krv i popodne

- Današnja akcija je kontinuitet saradnje sa Zavodom za transfuziju krvi, ali i sa zaposlenima u kompanijama koje su naši partneri. Učešćem u današnjoj akciji, još jednom su pokazali svoju humanost, solidarnost i plemenitost. Današnje doniranje ovog humanog lijeka doprinijeće obezbjeđivanju zaliha krvi za hitne, ali i planirane medicinske intervencije, posebno u vrijeme godišnjih odmora, kada je potreba za ovim lijekom povećana. Nastavićemo da činimo dobro, jer želimo da budemo podrška i pomoć našim građankama i građanima u situacijama kada im je potreban ovaj lijek - rekla je mr Marija Manja Jovović, direktorica Fondacije „Čini dobro“.

image

Akcija dobrovoljnog davanja krvi Čini dobro

-USTUPLJENA FOROGRAFIJA

Značaj akcije dobrovoljnog davanja krvi Fondacije "Čini dobro" je tim veći što se dešava u ljetnjim mjesecima.

- Akcije u ovom periodu su izazovne za svaku transfuziološku službu, uključujući i našu, zbog perioda godišnjih odmora i povećanja broja saobraćajnih nezgoda. Riječ je o jednom od najaktivnijih partnera Zavoda, koji tokom godine organizuje tri akcije dobrovoljnog davanja krvi i na taj način nam značajno pomaže da održimo zalihe ovog lijeka stabilnim - kazala je dr Ivana Šćepanović, iz Zavoda za transfuziju krvi.

U akciji su učestvovali zaposleni iz kompanija: Codeus, Coinis, First Line Software, Data Design, Logate, Poslovna inteligencija,  CKB, Bild studio, Studio MAP, kao i pojedinci koji su se priključili akciji koju je podržala i kompanija Water Group D.O.O.

Fondacija će do kraja godine organizovati još jednu akciju dobrovoljnog davanja krvi.               

 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
05. septembar 2024 22:05