Шапурић / Фото: Фејсбук
20/06/2021 u 15:04 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Фоторепортер Дана демантује да је вербално напао предсједницу Судског савјета

Не познајем Весну Симовић Звицер, нити имам било шта против ње, тврди Жељко Шапурић

Пошто је предсједница Судског савјета Весна Симовић Звицер данас саопштила тврдњу да је вербално напао фоторепортер Дана Жељко Шапурић, он је то оштро демантовао, наводећи да Симовић Звицер уопште не познаје. 

Поједини медији објавили су Фејсбук статус поменуте предсједнице, гдје је написала да ће против Шапурића поднијети кривичну пријаву, јер је наводно вербално напао, док је сједио на тераси никшићког локала, а она пролазила до фризерског салона. 

- Запрепашћен сам објавом на том порталу, а да предходно макар не чују другу страну. Једина истина у објави је да сам са друштвом сједио на тераси локала, а све остало је подметачина усмјерена да причини штету како мени лично, тако и мојој породици и редакцији за коју радим. Весну Симовић Звицер не познајем, нити имам било шта против ње. Такође, кућно васпитање ми не дозвољава да користим речник који помиње Звицер, а посебно не према једној дами. Ја сам последњи човјек који би некога прозивао и вријеђао на улици јер као дугогодишњи фоторепортер "Дана" итекако добро знам како је када вас вријеђају и насрћу. Оно што оставља горак укус ове објаве је чињеница, а што се да закључити из наслова, да је мета био "Дан" лично, а не ја- тврди Шапурић у дематију. 

Ојн је позвао Симовић Звицер да поднесе кривичну пријаву, а истражне органе да до детаља испитају овај случај.

- Онај, за кога се утврди да није говорио истину нека сноси последице. Уколико госпођа Звицер не поднесе кривичну пријаву у року од 48 сати, то ћу учинити ја. Особа која покрива тако одговорну функцију мора водити рачуна прије него што оптужи људе. Дужна је да буде примјер, а не да оптужује на основу рекла-казала- закључио је дугогодишњи фоторепортер Дневног листа Дан. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 09:40