/ - Ервин Ибрахимовић
05/08/2021 u 09:48 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

​Ибрахимовић честитао Дан Општине Гусиње

Вриjеме jе потврдило да jе одлука да Гусиње поново врати статус самосталне општине приjе седам година била потпуно исправна, казао је Ибрахимовић

Предсjедник Бошњачке странке Ервин Ибрахимовић честитао jе 5. август – Дан Општине Гусиње, предсjедницима Општине и Скупштине општине, Анели Чекић и Буjару Хасангjекаjу, одборницима у локалном парламенту и свим грађанима, уз наjбоље жеље за даљи успjешан рад.

– Вриjеме jе потврдило да jе одлука да Гусиње поново врати статус самосталне општине приjе седам година била потпуно исправна, за шта смо се ми у Бошњачкоj странци залагали од првог дана – истиче Ибрахимовић.

Гусиње ће са своjим природним потенциjалима, сигуран сам, у будућности бити jедан од генератора развоjа туристичке привреде на сjеверу наше државе. Отварањем пута од Гусиња до Подгорице, преко Албаниjе, створени су услови за валоризациjу потенциjала Али-пашиних извора и броjних других природних драгуља у овоj општини, додао је предсједник БС.

Уз подршку државе и у сарадњи са диjаспором, сигуран сам да Гусиње креће путем развоjа и просперитета“, наводи се у честитки Ибрахимовића.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 12:38