Ibrahimović obišao puteve / - FILIP RASOVIC
20/01/2023 u 17:18 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ibrahimović: Velike štete na putevima, hitno sanirati oštećenja kad prođe nevrijeme

On je naveo da je zadovoljan reakcijom nadležnih službi i građana ali i pozvao zaposlene u službama za održavanje puteva i sve gradjane na oprez prilikom intervenisanja

Potpredsjednik Vlade i ministar kapitalnih investicija Ervin Ibrahimović obišao je putni pravac Kolašin - Mateševo, Mojkovac - Bijelo Polje i Berane - Rožaje kako bi se na licu mjesta uvjerio sa stanjem na putnoj infrastrukturi i stepenom oštećenja nastalih usljed vremenskih nepogoda.

image

foto: Ministarstvo

- FILIP RASOVIC

(FOTO/VIDEO) Pogledajte kakve je štete nanijelo nevrijeme širom Crne Gore

- Stanje na infrastrukturi nakon ekstremnih meteorloških prilika je zabrinjavajuće, a štete velike. Biće potrebno promptno reagovati odmah nakon smirivanja meteorološke situacije kako bi se izvršila sanacija oštećenja i normalizovalo odvijanje saobraćaja. Bujični potoci i ektremno visoki vodostaji nanijeli su velike štete i na lokalnoj infrastrukturi koje lokalne uprave neće moći same da saniraju pa će biti potrebno veoma brzo djelovati pružanjem urgentne pomoći sa nivoa Vlade kako bi se što prije normalizovalo aktuelno stanje - izjavio je nakon obilaska putnih pravaca Ibrahimović.

image

foto: Ministarstvo

- FILIP RASOVIC
image

foto: Ministarstvo

- FILIP RASOVIC

Vojska u pripravnosti zbog poplava koje je izazvalo nevrijeme

On je naveo da je zadovoljan reakcijom nadležnih službi i građana ali i pozvao zaposlene u službama za održavanje puteva i sve gradjane na oprez prilikom intervenisanja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 11:28