/ Фото: SKY EXPRESS
05/06/2021 u 09:59 h
ПромоПромо
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Интегратор – регионални скуп о безбjедности информационог система

Наjеминентниjи IT стручњаци из земље и иностранства представили су наjрелевантниjе информациjе и праксе у области информационе безбjедности

„Компаниjа Sky Express се бави дистрибуциjом и примjеном напредних софтверских рjешења за саjбер безбjедност и услугама у области информационе безбjедности на тржишту Србиjе, Албаниjе, Босне и Херцеговине, Црне Горе и Сjеверне Македониjе.

Као jедан од регионалних лидера у овоj области, компаниjа Sky Express и њен партнерски фонд Evolution Equity Partners из Цириха имаjу прилику али и обавезу не само да опслужуjу тржиште региона квалитетним софтверским рjешењима за безбjедност већ и да образуjу корисничку публику и подижу заjедничку свиjест о посредним и непосредним опасностима по безбjедност и интегритет дигиталних података.

Замисао нам jе да се сваке године скуп одржава у другоj земљи региона у коjоj послуjемо како бисмо подржали локалне напоре развоjа IT безбjедносне културе, иницирали нове локалне инвестиционе подухвате кроз наш фонд Evolution Equity Partners и помогли ефикасниjоj заштити наjосjетљивиjих пословних и личних података”, истакао jе извршни директор (ЦЕО) компаниjе Sky Express, господин Маjо Мићовић.

Саjбер криминал jе у порасту по изложености а посљедице напада су вишеструке - од финансиjских, преко угледа до економског урушавања компаниjа.

Препорука компаниjама jе да оваj изазов схвате као сталну приjетњу и да предузму кораке у интересу заштите осjетљивих података - приjе него што настане штета.

Компаниjа Sky Express се захваљуjе партнерима скупа „Интегратор”на подршци: Evolution Equity Partners, VMware, Onapsis, LogPoint, Comtrade, Enetel Solutions, Security Scorecard, Open Systems, Airlock, Eperi, Dflabs.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 02:25