Ministarka obišla radove / - MPNI
28/08/2024 u 18:48 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Jakšić Stojanović: U Plavu i Murinu rekonstrukcija škole i vrtića

Ministarka prosvjete, nauke i inovacija Anđela Jakšić Stojanović obišla je objekat JU SMŠ „Bećo Bašić“ u Plavu u kojem su u toku radovi na rekonstrukciji koji se realizuju kroz projekat sa Evropskom investicionom bankom (EIB).

- Radovi na ovom objektu podrazumijevaju podopolagačke radove, radove na promjeni unutrašnje stolarije, molersko -farbarske radove, te uređenje dijela enterijera u prostoru Centra za obuku u okviru škole - saopšteno je iz Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija (MPNI).

image

Ministarka obišla radove

- MPNI

Ministarka je iskoristila je priliku da sa upravom škole razgovara i o početku školske godine, kao i o drugim važnim temama koje se odnose na organizaciju nastavnog procesa.

Takođe, obišla je i područno odjeljenje vrtića u Plavu koje se nalazi u Murini, a za koji su Ministarstvo i vrtić izdvojili sredstva za adaptaciju prostora u objektu JU OŠ „Petar Dedović“, pa će mališani od jeseni boraviti u mnogo ljepšem i ugodnijem prostoru.

Jakšić-Stojanović: Rekonstrukcija stručnih škola u Beranama značajna za razvoj sjevera

Jakšić Stojanović je iskoristila posjetu da osim sa zaposlenima u vrtiću, razmijeni mišljenja i sa dijelom nastavnog kadra škole, kako o uslovima za nastavu u nastupajućoj školskoj godini, tako i o planovima ministaratstva koji se, prije svega, tiču unapređenja ambijenta i uslova za rad i unapređenje položaja prosvjetnih radnika.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
13. septembar 2024 14:15