/ - ALEKSANDAR BULATOVIć
11/01/2022 u 16:10 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У канцеларији директора Националних паркова упао са бејзбол палицом

Лично сматрам да се у овом случају ради о покушају криминогених структура бившег режима да ме заплаше, казао је Булатовић

Новоименованои директора ЈП Национални паркови  Александр Булатовић, огласио поводом инцидента који се догодио у његовом Кабинету.

- Наиме, запослени Ненад Ивановић, који је и раније у предузећу био познат по незаконитим активностима, али и својим везама са сумњивиом структурама бившег режима, посјетио ме у мојој канцеларији витлајући бејзбол палицом уз пријетње мени и члановима моје фамилије, а све због незадовољства одлуком да буде премјештен на друго радно мјесто. Скрећем пажњу укупној јавности да има на увид са каквим препрекама и изазовима се суочавају људи који желе да донесу квалитативне промјене друштву, а у овом конкретном слиучају предузећу за националне паркове ЦГ”, и додао, очиглено неко сматра да је јачи од државе и да може да пријети и угрожава њене представнике. Лично сматрам да се у овом случају ради о покушају криминогених структура бившег режима да ме заплаше како би се осујетиле нужне промјене и оздрављење националиних паркова који су деценијама били у запећку и познати по лошем пословањиу и бројним скандалима- казао је Булатовић.

Кабинет предсједника Владе Црне Горе саопштио је да оштро осуђују данашњи напад на новоименованог директора ЈП Национални паркови господина Александра Булатовића, уз очекивање да ће надлежни органи, сходно закону предузети мјере и санкционисати насилно понашање.

- Поготово исказујемо бригу, због чињенице да је актер напада бивши директор ЈП Национални паркови, из времена претходне власти. Нарочито забрињава чињеница да се агресивном методом, по цијену физичког обрачуна, некадашњи руководећи кадар суочава са новонасталом ситуацијом, у којој су професионалан и одговоран радни однос коначно успостављени у државним предузећима- наводи се у саопштењу.

Пружају, како наводе, подршку свим професионалним и некорумпираним појединцима да наставе са одговорним обављањем радних задатака, "а оне који мисле да ће насиљем урушити такав систем, обавјештавамо да су времена самовоље и аутократије прошла".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 06:45