/ - FOTO: FACEBOOK/DNEVNICA
14/03/2023 u 15:55 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kašić: Rambo Amadeus priznao da me je neprimjereno dodirivao

Dodala je da smatra da je on opravdano sankcionisan iz UNICEF-a te da će njen nesretni slučaj biti opomena makar jednom nasilniku da ne učini slično

Producenkinja i voditeljka emisije "Dnevnica" Lejla Kašić se još jednom oglasila nakon što je optužila Ramba Amadeusa (Antonija Pušića) za seksualno uznemiravanje.

-U medijima i na društvenim mrežama ne želim da se bavim detaljima i da svodim jedno, za mene, izuzetno traumatično i potresno iskustvo na nivo tabloida. Institucije koje trebaju da znaju – znaju tok događaja i trenutak u kom je eskalirao. Riječ je o neprimjerenom i nedozvoljenom dodiru po intimnom dijelu tijela, uz propratne skeptične komentare, na kraju i njegovo priznanje učinjenog – rekla je za Nova.rs.

Dodala je da smatra da je on opravdano sankcionisan iz UNICEF-a te da će njen nesretni slučaj biti opomena makar jednom nasilniku da ne učini slično i podrška makar jednoj djevojci da prijavi i da ne ćuti.

 -Samo brzim reagovanjam na bilo koji vid nasilja i uznemiravanja možemo spriječiti velike tragedije, tragedija na nivu silovanja ili femicida – zaključila je.

Podsjećamo, Kašić je prije nekoliko dana optužila Ramba Amadeusa da ju je neprimjereno dodirnuo tokom snimanja emisije „Dnevnica“. Nakon toga je navela kako ju je nazvao glupačom.

Oglasio se Rambo: Kašić bestidno koketirala, štipnuo je jesam ali to nema veze sa seksom

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 11:40