/ - Рашко Коњевић
20/08/2021 u 14:24 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Коњевић саслушан у Тужилаштву

Предсjедник СДП-а jе казао тужитељки да jе премиjер Здравко Кривокапић, потписуjући рjешење о именовању Зорана Брђанина за директора Управе полициjе, починио злоупотребу службеног положаjа

Лидер СДП-а Рашко Коњевић саслушан jе данас у Тужилаштву, због меjла коjим jе, како jе раниjе казао, раскринкао неистине коjе jе изнио министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Александар Стиjовић.

– Рекао сам тужитељки да jе требала да почетку да ме зове, да не зове представнике Министарства пољопривреде jер то ниjесам добио од њих, да не отвара полициjску истрагу, да не троши новац грађана jер jе таj меjл обjављен на друштвеноj мрежи. Полициjа и тужилаштво већ мjесец дана беспотребно воде истрагу, jер да су озбиљно водили истрагу знали би да jе таjх меjл обjављен на jедноj од друштвених мрежа – рекао jе Коњевић новинарима, пише портал РТЦГ.

Такође, предсjедник СДП-а jе казао да jе тужитељки рекао да jе премиjер Здравко Кривокапић, потписуjући рjешење о именовању Зорана Брђанина за директора Управе полициjе, починио злоупотребу службеног положаjа.

– Баш ме интересуjе да ли ће тужилаштво позвати предсjедника Владе, пошто су мене позвали због jедне изjаве да имам информациjе, а jа им сада нудим информациjу – поручио jе Коњевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 22:54