DRAGAN KRAPOVIĆ / - FOTO: MINISTARSTVO ODBRANE
07/10/2024 u 11:59 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Krapović: Nastavićemo da radimo na unapređenju uslova za rad vojnika

Ministar odbrane Dragan Krapović čestitao je Dan Vojske Crne Gore.

- Poštovane pripadnice i pripadnici Vojske Crne Gore, Ovaj dan je prilika da odamo priznanje i zahvalnost svima vama koji hrabro služe našoj zemlji, štiteći njenu nezavisnost, suverenitet i teritorijalni integritet. Dan Vojske nije samo simbol naše ratničke tradicije i nasleđa, već i podsjetnik na ono što vi kao čuvari mira i stabilnosti svakodnevno radite. U posljednjim godinama, svijet se suočava sa mnogim preprekama i nesigurnostima, koje dodatno naglašavaju značaj vojske u očuvanju bezbjednosti. U tom kontekstu, vaša uloga postaje sve značajnija. Uvjeravam vas da će Ministarstvo odbrane nastaviti da radi na unapređenju uslova za rad i život naših vojnika, kako bismo zajedno gradili jaču i savremeniju vojsku.- naveo je Karapović.

Poručio je da razvijaju programe obuke, modernizujemo opremu i rade na na jačanju socijalnog i materijalnog statusa pripadnika vojske.

Čestitke povodom Dan Vojske

- Naša je obaveza da obezbjedimo da svi vi imate adekvatne resurse i podršku da biste mogli da obavljate svoj posao na najbolji mogući način- istakao je on.

Kazao jeda je važno da ne zaborave na porodice naših vojnika, koje su često tiha podrška i oslonac.

- Njihova snaga i razumijevanje čine vašu misiju lakšom i uspešnijom. U tom smislu, upućujem posebnu zahvalnost svim porodicama koje stoje uz vas i pružaju vam podršku u svakom trenutku. Na kraju, želim vam da ovaj Dan Vojske proslavite sa ponosom, jer ste vi ti koji činite razliku. Vaša hrabrost, disciplina i posvećenost su vrijednosti koje nas inspirišu. Neka vas vodi osećaj ponosa i odgovornosti za sve što radite. Želim vam mnogo zdravlja, sreće i uspjeha u budućim izazovima. Nastavite da budete uzor hrabrosti i odanosti- kazao je on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
07. oktobar 2024 12:14