/ - Здравко Кривокапић
27/08/2021 u 13:13 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кривокапић: Колашин ће постати атрактивна инвестициона дестинациjа

Кривокапић jе написао да ће са завршетком изградње приоритетне дионице аутопута, Колашин постати jезгро стварања нове вриjедности од важности за циjелу Црну Гору

Капиталне инвестициjе, уз валоризациjу природних потенциjала Бjеласице и Биоградске горе, претвориће Колашин у атрактивну инвестициону и туристичку дестинациjу, саопштио jе предсjедник Владе Црне Горе Здравко Кривокапић у честитки поводом Дана те општине.

– Локална самоуправа пред собом има броjне изазове, а наjважниjи jе побољшање квалитета живота њених грађана. Капиталне инвестициjе, уз валоризациjу природних потенциjала Бjеласице и Биоградске горе, претвориће Колашин у атрактивну инвестициону и туристичку дестинациjу –наводи се у честитки.

Кривокапић jе написао да ће са завршетком изградње приоритетне дионице аутопута, Колашин постати jезгро стварања нове вриjедности од важности за циjелу Црну Гору.

– На оваj начин потврђуjемо да jе развоj сjевера, али и равномjеран регионални развоj, jедан од главних приоритета Владе.Заjедно вjеруjемо у Колашин, зато и заjедно градимо Колашин. Jош jедном користим прилику да честитам празник и истакнем увjеравање да jе на путу борбе за болjу будућност грађана Колашина, Влада Црне Горе искрен и сигуран партнер –наводи се у честитки премиjера Кривокапића.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 16:50