Либерална партија / - ЛП
15/09/2021 u 09:55 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ЛП: Шовинистичке увреде и псовке срамотне, санкционисати такве поjединце

Цетиње jе показало своjе лице неброjено пута, па и претходне недјеље када jе у своjе окрље примило све људе добре воље из свих краjева државе, наводе из ЛП-а

Либерална партиjа оштро осуђуjе шовинистичке увреде са националном и вjерском конотациjом коjе су одређена лица упутила потпредсjеднику Владе Абазовићу. Без обзира на политичке разлике, никад не смиjемо дозволити да се таква врста увреда учини прихватљивом и нормалном. Такве поjединце треба хитно санкционисати као и било кога ко шири националну или вjерску мржњу, наводи се у саопштењу Либералне партије.

- Цетиње jе показало своjе лице неброjено пута, па и претходне недјеље када jе у своjе окрље примило све људе добре воље из свих краjева државе. На мирним грађанским демонстрациjама били су присутни и говорили људи свих нациjа и вjероисповиjести уз опште одушевљење присутних грађана. Изоловани инцидентни острашћених и неодоговорних поjединаца нема никакве везе са истинским духом Цетиња већ искључиво са личном неодговорношћу и погрешним погледом на свиjет.

Такво нешто за нас ће увиjек бити, у наjмању руку, неприхватљиво и за оштру осуду и санкциjу - наводе у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 00:46