Andrija Mandić / foto: Skupština CG
28/10/2024 u 08:08 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Mandić čestitao Dan opštine Herceg Novi: Grad pod Orjenom u srcu svih građana Crne Gore

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić čestitao je Dan opštine Herceg Novi predsjedniku Opštine Stevanu Katiću i predsjedniku Skupštine opštine Ivanu Otoviću i svim građanima Herceg Novog, istakavši da grad podno Orjena i na samom ulazu u Boku kotorsku ima posebno mjesto u srcima svih građana Crne Gore.

– Sa svojom bogatom istorijom i tradicijom, ovaj grad ne samo da predstavlja jedan od naših najvažnijih kulturnih i turističkih centara, već i snažan simbol vrijednosti koje njegujemo i čuvamo kao društvo – naveo je u čestitki predsjednik Mandić.

On je dodao da je Herceg Novi kroz svoju dugu i slavnu prošlost, uvijek bio otvoren grad, mjesto susreta različitih kultura i naroda, koji je svojim jedinstvenim duhom obogatio cijelu Crnu Goru.

– Uvjeren sam da će Herceg Novi nastaviti da napreduje i da se razvija, osnažujući svoj položaj kao jednog od stubova naše zemlje i u tom ime želim mnogo uspjeha u daljem radu na dobrobit opštine i njenih stanovnika, kao i snažan zamah u realizaciji svih planiranih projekata koji će doprinijeti unapređenju kvaliteta života u Herceg Novom – zaključio je predsjednik Mandić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
28. oktobar 2024 08:09