BRENDIRANJE VOZILA / - FOTO: MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE
25/06/2024 u 13:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Ministarstvo poljoprivrede racionalizuje troškove: Brendiraju vozila svih službi

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede je u cilju sprečavanja zloupotreba službenih vozila sprovelo uvođenje novih mjera. Jedna od njih je brendiranje vozila svih službi, tako što će na vozačkim i suvozačkim vratima biti postavljen logo Ministarstva kako bi vozila bila prepoznatljiva i uočljiva, saopštili su iz tog resora.

Iz tog resora pojašnjavaju, da ministarstvo obuhvata veliki broj organizacionih jedinica: direktorata, direkcija i odjeljenja koji su zaduženi za različite oblasti pa je opravdana potreba za većim brojem službenih vozila, naročito za sprovođenje Javnih poziva koje raspisuje Ministarstvo, odnosno terenskih kontrola koje su neophodne za realizaciju istih i rada savjetodavnih službi koje svakodnevno obilaze poljoprivredne proizvođače.

image

BRENDIRANJE VOZILA

- FOTO: MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE

- U narednom periodu je planirana i ugradnja GPS uređaja u cilju sprječavanja nenamjeskog korišćenja, uspostavljanja monitoringa nad kretanjem vozila i potrošnjom goriva, sa fokusom na racionalizaciju troškova, a sve u skladu sa zakonom i odlukama Vlade Crne Gore - poručuju u saopštenju.

 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
25. jun 2024 13:07