фото: Министарство просвјете / - фото: Министарство просвјете
09/12/2021 u 19:30 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Министарство позива грађане да дају допринос у изради измјена Закона о високом образовању

- Посебно желимо да се захвалимо на јавној актуелизацији измјена и допуна овог Закона јер је на овај начин јавност додатно упозната са тим да може да учествује кроз јавну расправу - наводе они

Министарство просвјете, науке,културе и спорта захвалило је члановима Радне групе  на учешћу и изради измјена и допуна Закона о високом образовању.

 - Посебно желимо да се захвалимо на јавној актуелизацији измјена и допуна овог Закона јер је на овај начин јавност додатно упозната са тим да може да учествује кроз јавну расправу. Придружујемо се овом апелу и позивамо све грађане да дају свој допринос како бисмо заједнички дошли до најбољег текста Закона, на добробит свих - наводе из Министарства.

Како истичу, не сумњају у добре намјере учесника ових саопштења, напротив, сматрају их  врло корисним, демократским и слободарским, јер док су се закони мијењали у неким ранијим временима, нико од чланова Радне групе који су учествовали није смио да изнесе свој став.

 - Овај поступак је велика побједа свих нас, побједа Министарства и побједа народа, јер смо се ослободили, јер грађани смију да кажу шта мисле, па чак и ако се на тај начин жели упутити критика - закључују они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 17:23