/ фото илустрација
23/09/2021 u 16:11 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Могућа кашњења у достави пошиљака

Запослени, посебно поштари, достављачи и шалтерски радници Поште, су на првој линији удара

Епидемија коронавируса условила је бројна одсуства оператера, поштара и достављача, па су могућа кашњења у достави рачуна, саопштено је из Поште Црне Горе.

- Запослени, посебно поштари, достављачи и шалтерски радници Поште, су на првој линији удара. И поред чињенице да Пошта, као озбиљна компанија, предузима све мјере заштите својих запослених, велики је број оних који су позитивни на коронавирус- наводи се у саопштењу.

Разлог је, како су казали, управо тај, што запослени Поште, без обзира на околности, морају бити присутни и доступни свим грађанима у сваком граду и селу Црне Горе.

- Пошта обезбјеђује замјене колега који су на одсуству, али специфичност поштанске технологије и вријеме које је потребно поштарима за упознавање рејона ипак се одражавају на брзину доставе- рекли су из Поште.

Из Поште су још једном замолили све кориснике за разумијевање и уважавање разлога евентуалног кашњења у достави рачуна, јер је ријеч о ванредним околностима.

- Менаџмент улаже напоре да у будућем периоду Пошту учини модернијом и бржом компанијом која нуди квалитетнију услугу- закључује се у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 13:04