/ Monstat
30/09/2024 u 13:43 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Monstat objavio uputstvo: Građani od sjutra mogu provjeriti podatke sa popisa

Uprava za statistiku (Monstat) danas je objavila Uputstvo za korišćenje aplikacije za provjeru etničko-kulturoloških karakteristika prikupljenih popisom stanovništva, domaćinstava i stanova u 2023. godini.

Uputstvo je objavljeno na sajtu Monstat, a kako je ranije Uprava za statistiku najavila sjutra će aktivirati softver za provjeru podataka sa Popisa stanovništva sprovedenog krajem prošle godine.

Direktor Monstata Miroslav Pejović najavio je ranije da će građani svoje podatke moći da provjeravaju od 1. do 7. oktobra.

image

Uputstvo za korišćenje aplikacije za provjeru popisa

Monstat

Novi konačni rezultati Popisa stanovništva, domaćinstava i stanova, sprovedenog od 3. do 28. decembra 2023. godine, biće poznati 15. oktobra.

- Konačni rezultati popisa biće objavljeni 15. oktobra. Treba istaći da će tog dana biti objavljeni podaci o ukupnom broju stanovnika Crne Gore po opštinama, o polnoj i starosnoj strukturi, o etničko-kulturološkim obilježjima, državljanstvu, a onda će narednih dana uslijediti sukcesivno objavljivanje saopštenja o drugim karakteristikama stanovništva - kazao je Pejović ranije za TVCG.

Monstat: Uspješno realizovan tender za reviziju koda softvera, informacije o popisu na društvenim mrežama lažne

Upustvo možete pogledati OVDJE.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
30. septembar 2024 13:43