плажа Жањиц / - к.м.
19/07/2021 u 16:35 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Морско добро: Половину плаже ослободити од мобилиjара

Поручуjу и да на табли са информациjама о купалишту мора постоjати цjеновник плажног мобилиjара са назнаком да се плажни мобилиjар не наплаћуjе послиjе 17.00 сати

Jавног предузећа за управљање морским добром Црне Горе апеловало jе на закупце плажа да половину jавних купалишта ослободе од плажног мобилиjара, као и да мобилиjар не наплаћуjу послиjе 17 сати.

Апел су упутили сходно Правилнику о ближим условима у погледу уређености и опремљености, врстама и условима коришћења купалишта на мору.

– Апелуjемо да половина jавних купалишта мора бити ослобођена од плажног мобилиjара и таj простор мора jасно и видљиво бити означен, изузев на jавним купалиштима без плажног мобилиjара гдjе ниjе дозвољеног постављање истог, док jе на хотелским купалиштима предвиђено постављање плажног мобилиjара на циjелоj површини – поручуjу из Морског добра.

Поручуjу и да на табли са информациjама о купалишту мора постоjати цjеновник плажног мобилиjара са назнаком да се плажни мобилиjар не наплаћуjе послиjе 17.00 сати.

– Напомињемо да jе сваки корисник у обавези да се придржава уговорених обавеза и да свако кршење и непоштовање истих сматраће се условом за раскид уговора – поручуjу из Морског добра.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 16:36