Весна Братић / - Влада
23/09/2021 u 11:26 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

МПНКС: ДПС из својих излизаних клептоманских ципела којима је немилосрдно газио Црну Гору, покушава да се испрси у одбрану тзв. истине

‘Има истина коjе нису за све људе, нити за сва времена’. Надамо се да након тридесет година, долази вриjеме када ће истина имати своjу вриjедност и да ће грађани Црне Горе имати мудрост да препознаjу онога коjи jе говори и коjи у складу са њом

Данас jе сваком добронамjерном и разумном грађанину Црне Горе jасно да ДПС из своjих излизаних клептоманских ципела коjима jе немилосрдно газио Црну Гору већ три децениjе, покушава криjући се увиjен у своjе патриотске обланде да се по ко зна коjи пут испрси у одбрану тзв. истине, креиране од стране лажног Господара, реаговали су из Министарства просвете, науке, културе и спорта.

Да jе истина увиjек прва жртва Господара лажи могли смо се увjерити и у саопштењу самозване Комисиjе за просвjету, културу и медиjе Главног одбора ДПС Црне Горе у коме се наводи да jе претходни директор Филмског Центра господин Чекић разриjешен дужности због припадности другоj нациjи и вjери. То jе jош jедан покушаj манипулациjе jавним мњењем и опасан начин деструкциjе новог Система вриjедности коjи се ствара у Црноj Гори послиjе избора коjи су промиjенили вишедецениjске токове некултуре и моралног посрнућа.

Послиjе истека мандата, господин Чекић jе сходно законским процедурама напустио мjесто директора Филмског Центра Црне Горе.

МПНКС користи ову прилику да се захвали господину Чекићу на његовом досадашњем раду, с надом да ће и даље остати активан у културном животу Црне Горе.

Именовањем Александре Божовић МПНКС очекуjе да ће добити поузданог и квалитетног руководица, коjи ће се успjешно носити са новим изазовима и испунити очекивања у диjелу коjи се односи на даљу културну интеграциjу Црне Горе у модерне европске  токове.

‘Има истина коjе нису за све људе, нити за сва времена’. Надамо се да, коначно, након тридесет година, долази вриjеме када ће истина имати своjу снагу и вриjедност и да ће грађани Црне Горе имати мудрост да препознаjу онога коjи  jе говори и коjи у складу са њом и дjелуjе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 07:38