Volonteri Crne Gore / - FOTO: VOLONTERI
07/10/2024 u 17:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Na humanitarnom derbiju u Nikšiću prikupljeno 2.647,40 eura

Fondacija Volonteri Crne Gore i navijačka grupa Vojvode 1988 prikupili su 2.647,40 eura na humanitarnoj utakmici u Nikšiću.

- Inicijativa je realizovana uz podršku fudbalskog kluba Sutjeska i fudbalskog kluba Budućnost, a prihod od prodaje ulaznica za najveći crnogorski derbi, koji je održan sinoć, doniran je djeci oboljeloj od Laforine bolesti. Ukupan iznos donacije, prikupljen na humanitarnom derbiju, iznosi 2.647,40 eura. Cjelokupna suma predata je porodici našeg sugrađanina R.M. (13) koji boluje od Laforine bolesti – izjavila je Marina Došen iz Fondacije Volonteri Crne Gore.

Iz Fondacije se zahvaljuju svima na učešću i donacijama za djecu oboljelu od Laforine bolesti.

- Želimo da se zahvalimo momcima iz navijačke grupe na podršci i doprinosu, kao i upravama klubova Sutjeska i Budućnost. Naravno, veliko hvala i svim ljudima koji su kupili ulaznicu i na taj način dali svoj doprinos i šansu svim mališanima da pokušaju dobiti najveću borbu, a to je borba za život bez boli i neizvjesnosti. Veliki broj fizičkih i pravnih lica pokrenuli su slične inicijative, u namjeri da se prikupi što veći iznos novčanih sredstava. Upravo ove akcije daju nadu da uspješno gajimo solidarnost, da osjećamo probleme drugih i da naugroženiji mogu da računaju na zajednicu – zaključila je Došen.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
07. oktobar 2024 17:05