/ - SRDJAN BOLJEVIC
26/10/2021 u 07:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

На УЦГ почиње упис на мастер и специjалистичке студиjе у другом року

За специjалистичке студиjе, приjаве се предаjу студентским службама 27. октобра, а упис ће се завршити заклjучно са 29. октобром, казао jе проректор за наставу Универзитета Црне Горе проф. др Веселин Мићановић

У другом уписном року, конкурси за упис на мастер и специjалистичке студиjе Универзитета Црне Горе за студиjску 2021/22. годину расписани су данас и обjављени на званичном саjту Универзитета и у дневним новинама коjе излазе у Црноj Гори.

За специjалистичке студиjе, приjаве се предаjу студентским службама 27. октобра, а упис ће се завршити заклjучно са 29. октобром, казао jе проректор за наставу Универзитета Црне Горе проф. др Веселин Мићановић.

„Када jе риjеч о мастер студиjама, приjаве се подносе студентским службама,27. октобра, док ће се приjемни испити организовати у периоду од 28. до 30. октобра, у складу са распоредом коjи ће организационе jединице истаћи на интернет страници, у оквиру званичног саjта Универзитета (www.уцг.ац.ме). Упис и издаванjе увjеренjа завршиће се заклjучно са 4. новембром“, саопштио jе проректор Мићановић.

Кандидат за упис су дужни подниjети приjаву и доказе о испунjености услова, коjи ће бити прописани текстом конкурса.

За упис на мастер студиjске програме кандидати су дужни да положе приjемни испит за све студиjске програме мастер студиjа коjи су оглашени овим конкурсом, а коjи jе као додатни услов за упис утврђен Законом о високом образованjу, Статутом Универзитета Црне Горе и Правилником о условима, критериjумима и поступку уписа у прву годину мастер студиjа Универзитета Црне Горе.

Портал РТЦГ

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 20:31