Lovćen banka / -LOVćEN BANKA
25/10/2024 u 08:00 h
PROMOPROMO
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Nagradna igra 10 za 10!

Lovćen banka AD i Mastercard nagrađuju

Lovćen banka AD i Mastercard sa zadovoljstvom objavljuju pokretanje nove nagradne igre namijenjene korisnicima Mastercard debitnih kartica Lovćen banke.

Ova nagradna igra pokrenuta je povodom značajnog jubileja, 10 godina poslovanja Lovćen banke i desetogodišnjice uspješne saradnje sa kompanijom Mastercard a u cilju nagrađivanja i promovisanja neprocjenjivog svijeta pogodnosti za korisnike ovih kartica.

U periodu od 25. oktobra do 1. decembra 2024. godine korisnici Mastercard debitne kartice, Mastercard World debit i Yolo Mastercard kartica imaju priliku da osvoje neku od vrijednih nagrada.

Deset glavnih nagrada:

  • Motocikl Piaggio Liberty 150 Sport – dvije nagrade, baš za avanturiste!
  • Sony Playstation 5 – četiri nagrade, za gejmere koji će uživati u najnovijim igrama!
  • Vaučer u iznosu 1000 eura, za kupovinu iPhone telefona ili proizvoda po želji u maloprodajnom objektu iCentra – četiri nagrade. Savršeno za one koji vole nove tehnologije!

Deset dopunskih nagrada:

  • Vaučer u iznosu 200 eura, za kupovinu u VOLI marketima – deset nagrada.

Pravo učešća imaju fizička lica, korisnici pomenutih kartica Lovćen banke koji u naznačenom periodu obave makar jednu transakciju na POS terminalima u zemlji i inostranstvu ili kroz online kupovinu u minimalnom iznosu od 20€ po transakciji. Sa svakom sljedećom transakcijom u iznosu od najmanje 20€ povećava se šansa za dobijanje nagrade.

Izvlačenje imena dobitnika nagrada obaviće se 10. decembra korišćenjem aplikacije za nasumično izvlačenje dobitne transakcije, odnosno imena dobitnika, korisnika kartice.

Pozivamo sve korisnike da iskoriste ovu jedinstvenu priliku i učestvuju u nagradnoj igri korišćenjem svojih Mastercard debitnih kartica Lovćen banke.

Više informacija o pravilima nagradne igre, možete pronaći ovdje.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
25. oktobar 2024 08:02