Никола Марковић / - SRDJAN_BOLJEVIC
28/01/2022 u 14:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Никола Марковић нови генерални директор Радио телевизије Никшић

Савjет jе истакао да су биографиjа, новинарско искуство, план рада, али приjе свега досадасњи резулати у РТВ НК, као вршиоца дужности, препоручили Марковића за ову одговорну функциjу

Након спроведеног конкурса Савjет Радио телевизиjе Никшић jе jедногласно за генералног директора изабрао Николу Марковића, досадашњег вршиоца дужности, саопштио је Мирослав Станишић предсједник Савјета РТВ Никшић.

Како је навео, мандат директора jе четири године.

- Савjет jе истакао да су биографиjа, новинарско искуство, план рада, али приjе свега досадасњи резулати у РТВ НК, као вршиоца дужности, препоручили Марковића за ову одговорну функциjу. Према званичним подацима РТВ НК jе наjгледаниjа локална телевизиjа у Црноj Гори обзиром на броj становника, а портал jе већ премашио милион прегледаних страница на мjесечном нивоу, а РТВ НК jе реализовала директне преносе више спортских догађаjа и припремила богат програско продукциони план коjи стартуjе 1.фебруара, гдје ће сваким даном бити емитоване по двиjе ауторске емисиjе, а jутарњи програм ће се у продуженом траjању емитовати и викендом - поручио је Станишић.

Предсједник Савјета ТРВ Никшић је истакао да је Савjет усвоjио и план jавних набавки за 2022. годину гдје jе кључна ставка почетак радова на изградњи нове зграде РТВ НК за ста jе ове године опредиjељено милион и 300 хиљада еура.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 00:07