Boško Pavićević / - SCREENSHOT
03/12/2023 u 20:17 h
Nevena BulajićNevena Bulajić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nikšićanin Boško Pavićević pretučen jer je fotografisao mučenje životinja

Predsjednik Skupštine opštine Nikšić pozvao je nadležne organe da hitno preduzme sve neophodne mjere nazvavši nemili događaj besramnim činom nasilja

Aktivista Boško Pavićević, koji je pokušao da na Trgu slobode u Nikšiću fotografiše nepropisno parkiranje i mučenje životinja na trgu pretučen je i sada se nalazi se u KBC-u, objavio je građanski aktivista Aleskandar Dragićević.

- Grupa momaka (ako se mogu nazvati tako) ga je poslala u bolnicu i on sada čeka hitnu operaciju. Sve jer je radio ono što svaki savjestan građanin treba da uradi. Nadležni se ne oglašavaju a izgrednici nisu privedeni pravdi. Da vidimo do kad - rekao je Dragićević.

Ovim povodom, predsjednik Skupštine opštine Nikšić pozvao je nadležne organe da hitno preduzme sve neophodne mjere. 

- Najoštrije osuđujem besramni čin nasilja nad građanskim aktivistom Boškom Pavićevićem i pozivam nadležne državne organe da hitno preduzmu sve mjere kako bi počinioci bili otkriveni i procesuirali. Nikšić i Crna Gora ne smiju dozvoliti da nasilje odnese pobjedu nad zakonom i istinom, niti da nasilnici dijele "pravdu", kao što je bio slučaj u decenijama za nama - kazao je Vuković i  Bošku poželio brz oporavak, uz uvjerenje da će batinaši biti adekvatno kažnjeni.

{facebook}{/facebook

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 02:29