/ - ФОТО: ФЕЈСБУК/ Њемачка амбсада у Подгорици
15/08/2021 u 10:39 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Њемачка увела ограничења за путнике из Црне Горе

Ова мjера се уводи ради ограничења ширења корона вируса, стога jе улазак у Њемачку из Црне Горе, од данас jедино могућ код постоjања битног разлога или потпуну имунизациjу са неком од стране ПЕИ прихваћеном вакцином

Савезна Влада Њемачке jе поново увела ограничења за грађанке и грађане Црне Горе, коjа ступаjу на снагу данас, саопштено jе из амбасаде те земље у Подгорици.

– Ова мjера се уводи ради ограничења ширења корона вируса. Стога jе улазак у Њемачку из Црне Горе, од наведеног датума, jедино могућ код постоjања битног разлога или потпуну имунизациjу са неком од стране ПЕИ прихваћеном вакцином, без обзира на то да ли посjедуjете визу или не – наводи се у саопштењу.

Поручуjу да додатне информациjе за улазак из Црне Горе, могу се наћи на страници Савезног министарства унутрашњих послова на њемачком или енглеском jезику.

– Одлука о уласку у Њемачку у сваком поjединачном случаjу доноси Савезна полициjа на граничним прелазима. Амбасада нема утицаjа на одлуку о уласку – закључуjу из Амбасаде Њемачке.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 10:38