NOVA TV / -TV NOVA
13/09/2024 u 12:24 h
PROMOPROMO
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

NOVA: BOGAT PROGRAM U NOVOJ SEZONI

Na TV Nova startuje nova sezona sa novim programskim sadržajima u sopstvenoj produkciji.

Svakog jutra radnim danima od 10 sati zajedno ćemo prelistavati štampu u našoj novoj emisiji “Naslovi”. Budite i uz drugu sezonu “Iznova” - o aktuelnim društvenim, ekonomskim i političkim temama, srijedom, sa svojim gostima razgovara Nemanja Zivaljević. Subota je rezervisana za pregled najvažnijih sportskih događaja u “Sportskom magazinu”.  Prvog dana vikenda nudimo vam i podkast “Tačka ključanja”, civilizovan razgovor o ključnim društvenim temama u zemlji.

image

NOVA TV

-TV NOVA
image

NOVA TV

-TV NOVA

Jelena Ćorluka, urednica Informativnog programa: “Uz neke već postojece formate, koji su prošle godine probili led, i nadam se već stekli svoju publiku, kao što je emisija “Iznova”, ove sezone sa vama ćemo biti i u prijepodnevnim  satima. Koleginice Danica Bogdanović i Anđela Micić prelistavaće štampu sa relevantnim sagovornicima, podkasti su sve popularniji tako da smo bogatiji i za tu formu, a nas šarenolik program mislim da će na pravi način vikendom zaokružiti kolege iz sportske redakcije svojim magazinom”.

Informativni program Nove  - sa Centralnim dnevnikom u 18 sati nudi brze, pouzdane i provjerene informacije kao i tematske obrade fenomena na političkoj, ekonomskoj i društvenoj sceni.

image

NOVA TV

-TV NOVA

Jelena Ćorluka, urednica Informativnog programa: “Informativa i ove sezone ostaje mogu slobodno reći osnova našeg programa. Dobar i posvećen tim reportera svakoga dana, prije svega u vijestima u 11, 13 i 15h a potom i u Centralnom dnevniku od 18 sati čeka vas sa najaktuelnijim i za građane važnim informacijama i pričama. Vjerujem i voljela bih da ove godine budemo pojačani i mladim ljudima koji završavaju studije novinarstva, da upravo Novu prepoznaju kao svog budućeg i pouzdanog poslodavca”.

Tu su i naši dobro prepoznatljivi formati, već od subote kreće nova sezona emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem”, satiričnog autora Zorana Kesića.

Nova sezona najpoznatijeg porodičnog kviza “Totalni obrt” kreće već od 16. septembra. Takmičimo se i učimo zajedno, “Totalni obrt” svakog radnog dana u 17.15h. A novi kviz “Joker” uskoro možete gledati upravo na Novoj.

Sve savjete o zdravlju dobijemo iz prve ruke od naše Katerine Bajec, “Zdravo misli”  nedjeljom u 11.15h samo na Novoj.

Donosimo i najbolje šou programe takmičarskog duha, “IDJ show” već od 20. septembra petkom u 21.30h, a očekuju vas i “Supertalent”, “Survivor”, “Najveći gubitnik”.

image

NOVA TV

-TV NOVA

I ove sezone najpoznatije regionalno zabavno muzičko takmičenje “Zvezde granda” biće emitovano na Novoj. Od 28. septembra svake subote od 21h očekuje vas puno dobre muzike, sjajnih takmičara i žiri koji je nikada spremniji.

Sa nama ćete kuvati uz najbolji regionalni kulinarski šou “MasterChef”  od 23. septembra od ponedjeljka do četvrtka u 21.15h, ali i uz Savršenu večeru radnim danima u 18.45h.

image

NOVA TV

-TV NOVA

Ove jeseni spremili smo vam i najbolji filmski i serijski program. Samo na Novoj gledajte i najbolje turske serije rekordne gledanosti “Divlje srce”, “Zlatni kavez” i mnoge druge. Najdublje emocije doživite uz naše serije.

Za najmlađe gledaoce pripremili smo legendarnu “Kefalicu”, svakog radnog dana od 07.20h na Novoj.

Nova je članica United media grupe, inovativna, urbana televizija, čiji pogram prati široki auditorijum Crne Gore. Više je nego dovoljno razloga da i ove sezone budete uz nas. Vaša Nova.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 00:59