Stari aerodrom Dom zdravlja Kovid guzve / STARI AERODROM DOM ZDRAVLJA KOVID GUZVE - LAZAR RUZIC
05/01/2022 u 10:10 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Отвара се ковид станица у Доњој Горици: Сва терапија биће аплицирана у Музичком центру

Менаџмент Дома здравља Подгорица се одлучио на овакав потез због погоршања епидемиолошке ситуације у Главном граду, великог пораста броја новозаражених и потребе наших суграђана за здравственом његом

Дом здравља Подгорица обавјештава јавност да ће већ од данас, од 14 сати, са радом почети ковид станица за одрасле у здравственом објекту Доња Горица. 

- Ковид станица ће радити сваким даном од седам до 21 сат, а у њој биће ангажована четири љекара у двије смјене за амбуланте прегледе, као и сразмјеран број техничара и лабораторисјких техничара. У овој Цовид станици ће грађани, такође, моћи да се тестирају на Цовид као и да дају дају крв за лабораторијску дијагнистику - објашњавају из Дома здравља.

Менаџмент Дома здравља Подгорица се одлучио на овакав потез због погоршања епидемиолошке ситуације у Главном граду, великог пораста броја новозаражених и потребе наших суграђана за здравственом његом. 

 - Такође, обавјештавамо јавност да ће сва терапија ковид пацијената, прописана у ковид центру на Старом Аеродрому и ловид станици у Доњој Горици, бити аплицирана у Музичком центру, који је већ у радном процесу као Дневни центар за аплицирање ковид терапије - напомињу они.

Апелују на грађане да поштују прописане епидемиолошке мјере, да се суздрже од јавних окупљања, да буду партнери у овом тренутку - како би се заједнички изборили са ковид пандемијом и овим новим изазовом који се налази пред нама. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 00:32