Vodovod, ilustracija / - Жељко Шапурић
23/07/2024 u 13:23 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Pokrenuta inicijativa za kreiranje povoljnog okruženja u vodnom sektoru Crne Gore

Na 28. sjednici Upravnog odbora Udruženja vodovoda Crne Gore inicijativu su potpisali svi izvršni direktori i direktorke društava koja se bave vodosnabdijevanjem, regionalnim vodosnabdijevanjem, odvođenjem i prečišćavanjem otpadnih voda, kao i Vodacoma.

Na 28. sjednici Upravnog odbora Udruženja vodovoda Crne Gore održanoj u Plavu 10. jula, 2024. godine pripremljena je „INICIJATIVA ZA KREIRANJE POVOLJNOG OKRUŽENJA U VODNOM SEKTORU CRNE GORE“ koju su potpisali svi izvršni direktori i direktorke društava koja se bave vodosnabdijevanjem, regionalnim vodosnabdijevanjem, odvođenjem i prečišćavanjem otpadnih voda, kao i Vodacoma.

Crna Gora, Italija i Albanija zajedno rješavaju probleme vodosnabdijevanja

Na inicijativu se došlo zbog više nego alarmantne situacije kada je riječ o održivom funkcionisanju pružaoca usluga

Cilj Inicijative je informisanje kako zainteresovanih strana koje djeluju u ovoj oblasti, tako i ukupne javnosti o trenutnoj situaciju u kojoj se nalazi vodni sektoru Crne Gore, kao i potencijalnim rješenjima koja će za rezultat imati stvaranje povoljnog okruženja, samim time i adekvatnih uslova za poslovanje društava, i na kraju, smanjiti negativan uticaj na kvalitet životnog standarda građana, kao krajnjih korisnika.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
08. septembar 2024 02:03