Zdenka Popović / - IGOR SLJIVANCANIN/SKUPšTINA CRNE GORE
16/07/2024 u 16:17 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Popović: Hrabrost Vasojevića i njihova ljubav prema domovini vječna inspiracija

Hrabrost Vasojevića i njihova ljubav prema domovini vječno će nas inspirisati i podsticati da čuvamo i unaprjeđujemo našu domovinu, kazala je potpredsjednica Skupštine Zdenka Popović u čestitki građankama i građanima Andrijevice povodom 17. jula, Dana opštine.

- Ovaj dan nije samo prilika da se prisjetimo bogate istorije i tradicije vasojevićkog kraja, već i trenutak da se s ponosom sjetimo heroja koji su pokrenuli ustanak za slobodu Vasojevića i cijele Crne Gore.

Ona je istakla da je Andrijevica primjer kako se može graditi bolja budućnost za sve nas. Svaka nova investicija, svaka nova ideja i svaki korak naprijed svjedoče o snazi i odlučnosti da Andrijevicu učinimo još boljim mjestom za život.

Andrijevica: Pregovori bez dogovora, nastavak slijedi

- Pozivam sve nadležne i političke aktere da se što prije formira lokalna vlast koja će još više unaprijediti životni standard građana u Andrijevici, raditi na razvoju infrastrukture, obrazovanja, zdravstva i svih segmenata društva. Samo zajedničkim naporima možemo ostvariti ciljeve koji će Andrijevicu učiniti prosperitetnom i uspješnom - kazala je Popović.

Ona je pozvala da ovaj dan bude ispunjen ponosom, ali i novom energijom za dalji napredak i prosperitet, „uz nadu da ćemo zajedno nastaviti da gradimo našu Crnu Goru kao zemlju svih svojih građana”.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
05. septembar 2024 03:06